Nederlands
TERUG NAAR OVERZICHT - SPAREN BIJ HELIGEAR

1. Wat zijn gearpoints?

Bij Heligear zijn wij natuurlijk blij wanneer u een bestelling bij ons plaatst. Wij belonen je als klant graag door bij elke aankoop gearpoints te geven, waarmee je bij een volgende bestelling korting kunt krijgen! Het enige wat je hoeft te doen om voor de gearpoints in aanmerking te komen, is een account aanmaken. Wanneer je een account aanmaakt, word je registreert als klant. Nu kan ons systeem jouw gegevens bewaren en kunnen wij gearpoints toekennen. Het aantal verzamelde gearpoints kun je inzien in je account.
Klik hier voor meer informatie over het aanmaken van een account.

2. Wanneer krijg ik gearpoints?

Bij elke aankoop in onze shop ontvang je gearpoints. Bij elk artikel wat in de webshop wordt aangeboden, ontvang je voor elke hele euro, 1 gearpoint. Bij elk product staat precies vermeld hoeveel gearpoints je bij dat artikel ontvangt. 
Je kunt echter ook bonus gearpoints ontvangen door:

  • Een account aan te maken - 25 gearpoints bonus (Deze ontvangt u na de eerste bestelling)
  • Gebruik te maken van de speciale gearpoints acties

3. Hoe wissel ik mijn gearpoints in?

Bij de afhandeling van de bestelling word er gevraagd of je de gespaarde gearpoints wil inwisselen voor korting. Dit mag bij elke bestelling maar je kunt natuurlijk ook doorsparen. 

4. Kan ik mijn gearpoints weggeven of inwisselen voor geld?

Nee, het niet mogelijk gearpoints in te wisselen voor contant geld. Je kunt de verzamelde gearpoints alleen verzilveren door een bestelling te plaatsen via de Heligear Webshop. De gearpoints zijn gekoppeld aan uw persoonlijke account, dus zijn ze niet overdraagbaar aan iemand anders. 

5. Hoe lang zijn de gearpoints geldig?

De verzamelde gearpoints zijn geldig tot 1 jaar na ontvangst. Zorg er dus voor dat je tijdig gebruik maakt van de korting! 
Verzamelde gearpoints voor artikelen die u aan ons retourneert, worden weer in mindering gebracht bij uw account.