Nederlands
TERUG NAAR OVERZICHT - RETOUREN / RUILEN

1. Voorwaarden en werkwijze retourneren en ruilen

  • Ruilen en retourneren kan binnen 14 dagen met retourbon. De zichttermijn van 14 dagen gaat in op het moment dat alle artikelen uit de bestelling geleverd zijn. De retourbon krijg je na afronding van je bestelling ,samen met de factuur, automatisch toegezonden
  • Vul de retourbon in en verpak deze samen met de producten in de originele verpakking of een andere stevige verpakking. Je kunt ook via het invullen van het herroepingformulier aangeven dat je gebruik wil maken van het herroepingrecht. Maak alleen gebruik van dit formulier, als je je overeenkomst wil ontbinden / herroepen. Ook zonder het formulier geldt het herroepingrecht. Het opgeven van een reden is alleen verplicht in het geval van een klacht.
  • In het geval van een klacht (zoals een verkeerde of beschadigde levering) dient dit zo snel mogelijk aan Heligear Webshop te worden gemeld. Indien de klacht gegrond is kun je het product kosteloos retourneren en ontvang je vervolgens alsnog het juiste respectievelijk een onbeschadigd product van ons. Indien dit laatste niet meer mogelijk is, ontvang je uiteraard je geld terug. Neem ten alle tijden contact op met de klantenservice.

2. Ruilen en retourneren naar de Heligear Webshop.

  • Je kunt de bij de Heligear Webshop aangeschafte producten retourneren of ruilen via de webshop of op 1 afhaal locaties.  
  • Actie- en afgeprijsde producten die via de Heligear Webshop zijn aangeschaft kun je alleen retourneren naar de webshop.
  • Je betaalt een bijdrage in de retourkosten van € 2,50. Deze wordt verrekend in de retourbetaling.
  • Binnen 14 dagen na ontvangst van de verklaring tot herroeping of de retourbon wordt het aankoopbedrag (verminderd met de retourbijdrage en teveel verleende korting) teruggestort op de rekening waar jij je bestelling mee betaald hebt, inclusief bezorgkosten. Bij retourneren via onze afhaal locaties, word het aankoopbedrag nimmer contant terug betaald en word dezelfde werkwijze gehanteerd als bij retourneren naar de webshop. Indien een deel van de bestelling geretourneerd wordt, worden de verzendkosten niet vergoed.